Program


Au revior. - AGÓCS MÁRTON & FEJÉR MIHÁLY (AUREVIOR.) KONCERT
2

Au revior. - AGÓCS MÁRTON & FEJÉR MIHÁLY (AUREVIOR.) KONCERT

Az Aurevoir. frontszekciója különleges koncerttel várja a hallgatókat: rég, sőt soha nem játszott dalok kerülnek majd elő a fiókból, és ezt az időutazást újabb szerzeményeikkel és kedvenc feldolgozásaikkal egészítik ki a fiúk. A Debreceni Ünnepi Játékok keretében Agócs Mártonhoz és Fejér Mihályhoz meglepetésvendégek is csatlakoznak!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 11. csütörtök, 19:00

Au revior. - AGÓCS MÁRTON & FEJÉR MIHÁLY (AUREVIOR.) KONCERT

Csokonai Irodalmi Labor

Az Aurevoir. frontszekciója különleges koncerttel várja a hallgatókat: rég, sőt soha nem játszott dalok kerülnek majd elő a fiókból, és ezt az időutazást újabb szerzeményeikkel és kedvenc feldolgozásaikkal egészítik ki a fiúk. A Debreceni Ünnepi Játékok keretében Agócs Mártonhoz és Fejér Mihályhoz meglepetésvendégek is csatlakoznak! 

Az Aurevoir. zsámbéki és Zsámbék környéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. 2015 márciusában hattagú együttesként kezdték pályafutásukat, a felállás többszöri változását követően jelenleg nyolc zenész alkotja a zenekart. A kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy magukat, illetve zenéjüket ne szorítsák szigorúan meghatározott műfaji keretek közé. Zenéjükben koncepciózusan jelen van a sokszínűség; ahogyan a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai és az 1960-as évek beatzenéje, úgy a francia kávéházi sanzonok világa és a régi reneszánsz, barokk zene egyaránt alapul szolgál dalaikhoz.

Az előadás a II. Debreceni Ünnepi Játékok keretében megrendezett Héthatár Irodalmi és Dokumentumfilm Fesztivál része.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!