Program


APOSTOL MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled

APOSTOL MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled

Örülhet az APOSTOL EGYÜTTES ma is nagy létszámú rajongótábora, mert a RaM -ArT Színházban felcsendülnek a legismertebb slágerek, egy ízig-vérig mai musical keretében!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 13. csütörtök, 19:00

A Pesti Broadway Alapítvány a RaM-ArT Színházban bemutatja:

Németh Zoltán – Szenes Iván –Vajda Anikó 

APOSTOL-MUSICAL 

avagy

Nem tudok élni nélküled

 

Örülhet az APOSTOL EGYÜTTES ma is nagy létszámú rajongótábora, mert a RaM -ArT Színházban felcsendülnek a legismertebb slágerek, egy ízig-vérig mai musical keretében!

A „Lévi Story!” elsöprő sikere után a Pesti Broadway Alapítvány újabb produkcióját ezúttal Somogyi Szilárd Nádasdy díjas rendező állítja színpadra, remek szereposztásban.

Miközben Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota korosztályuk „befutott” művészei, a fiatalokat abszolút sztárjelöltek, a Madách Színházban és a Sztárban sztár leszek-ben már nagy sikert aratott Szaszák Zsolt, Gábor Markó, Haraszti Elli, Becz Betti és Pacskó Dorka mellett az Aréna „Rómeó és Júlia” előadásában nagy kiugrásra számítható, a Mozart! musicalben már bizonyított Braga Nikita alakítja majd.

Ne felejts el soha szeretni, Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem és persze a Nem tudok élni nélküled…

Az Apostol együttes dalain nem fog az idő, így hát a darab története a mában játszódik, miszerint két fiatal tomboló szerelemre gyullad, egy sok éves kapcsolat újraéled, és olyan üzleti vállalkozás sikere vagy csődje a tét, ahol kísért a múlt - de kérdés, hogy győz-e a jelen?

Félreértéseken, vicces helyzeteken, sok- sok nevetésen át száguld a történet két országban, két fővárosban, Londonban és Budapesten.

A hol drámai hangvételű, hol szórakoztató dallamok jól kiegészítik egymást, miközben a csodálatos slágercsokor egyszerre csábít fiatalt és időst, hogy átélhesse a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját!

 

Szereplők:

Misi, 50 körüli üzletember - Szabó P Szilveszter

Judit, 50 körüli írónő - Siménfalvy Ágota

Karellné, 55 körüli takarítónő - Frankó Tünde

Bence, Judit huszonkét éves fia - Braga Nyikita

Lili, Misi húszéves lánya - Becz Bernadett

Alex, Misi 25 éves fia, Lili bátyja - Gábor Márkó

Ági, szállodamenedzser, Tibor felesége - Haraszti Elvira

Tibor, szállodaigazgató, Ági férje - Szaszák Zsolt

Kitti, fiatal portáslány - Pacskó Dorka

Patrik, fiatal pincér fiú és titkár - Vígh Gergő

 

Zenei vezető : Németh Zoltán

Díszlet és jelmez: Rákay Tamás

Koreográfus: Király Béla

Rendező: Somogyi Szilárd

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!