Program


ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - #6. SZORONGÁS // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - #6. SZORONGÁS // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

Az Analízis (Társaság) - Irodalmi találkozások önmagammal Juhász Anna (irodalmár) és Rácmolnár Lili (pszichológus) sorozata a K11-ben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

Az esteken a legközösebb tapasztalásaink, az életünket meghatározó folyamatok, az elme állapotai kerülnek a fókuszba. Őrület, szexualitás, függőség, betegség, krízis, veszteség, öröm, szerelem, beteljesedés és halál - miként éljük meg az érzelmi határhelyzeteket, elménk hogy dolgozza fel a jót és rosszat, és mit mesélnek erről olvasmányaink? Találkozzunk havonta és ismerjük meg az emberi lélek sötétebb oldalát, a mélységeket és a magasságokat - másban és magunkban is.

Az áprilisi alkalom központi témája a szorongás lesz.

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!