Program


Álomgyár

Álomgyár

Egy nagy elsöprő és szenvedélyes szerelem története, egy kezdő, német filmrendező önjelölt és egy francia színésznő kapcsolatáról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 29. péntek, 19:00

ÁLOMGYÁR
német romantikus vígjáték , filmdráma (2019)

Igazi melodramatikus mozifilm az 1960-as évekről, a Barrandov Stúdióról, filmgyárról, miközben 1961-ben egy nap alatt felhúzzák a Berlin Falat. Egy nagy elsöprő és szenvedélyes szerelem története, egy kezdő, német filmrendező önjelölt és egy francia színésznő kapcsolatáról. A két ember sorsán keresztül feltárul a német- és európai történelem fontos korszaka. A film egy igazi cinema paradiso. Mozi a mozifilmben. Látványos, kalandos és magával ragadó igazi mozi, a javából.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!