Program


A Sabbathsong Klezmer Band és a Pannon Cigányzenekar nyáresti koncertje

A Sabbathsong Klezmer Band és a Pannon Cigányzenekar nyáresti koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 28. vasárnap, 19:00

A SABBATHSONG KLEZMER BAND ÉS A PANNON CIGÁNYZENEKAR NYÁRESTI KONCERTJE A VÁROSLIGETBEN
2024. július 28. vasárnap 19 óra
VAJDAHUNYAD VÁRA Szabadtéri színpad


Szeretettel várjuk Önöket a SABBATHSONG Klezmer Band és a PANNON CIGÁNYZENEKAR nyáresti koncertjére a városligeti Vajdahunyad vára szabadtéri színpadán.

Ezen az estén két koncertet is hallgathat e történelmi épületcsoport páratlan szépségű udvarán. A két zenekar egy-egy órás önálló koncertet ad – ahol a klezmert a Kinneret kamarakórus produkciója színesíti –, a fináléban pedig közös örömzenélésre invitáljuk a nagyérdemű hallgatóságot!

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET!

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!