Program


A padlás
6

A padlás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 14:30

 Mit és kiket rejt a varázslatos, legendás padlás? Időutazás ég és föld között, mesésen és valóságosan, retróhangulatban, generációkat összekötő történettel, s olyan slágerré vált dalokkal, mint a Fényév távolság, az Örökre szépek vagy a Szilvásgombóc.

 

A soproni előadás 1986-ba viszi vissza a történetet, azokba a nyári hónapokba, amikor Presser Gábor és Sztevanovity Dusán megírta a művet. A darab egy soproni padláson játszódik, ahol a Rádiós – egy nagy tudású, fiatal feltaláló, később Nobel-díjra esélyes tudós – dolgozik és találkozik a szellemvilág képviselőivel. Az előadásban egymás mellett, egymást átszőve létezik a mese, a transzcendens világ és a valódi kordokumentum: megidéz egy valóságos létállapotot, ugyanakkor – a jó meséhez illően – elvégzi a valós világ korrekcióját is, így aztán még a gonosztevők lelke is megjavítható.

 

Az előadás hét éven aluliak számára nem ajánlott.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!