Program


A megmentő

A megmentő

Az abszurd és a pszichológiai realizmus elemeit vegyítő produkció a felnövés és önmagunk megismerésének rögös útjairól, szüleink megértéséről és megnemértéséről szól, és a tudatlanság és a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 12. kedd, 19:00

A Láthatáron Csoport az idei évadban Miskolcon is bemutatja tragikomikus előadását egy kasztráló anyáról és két lánytestvérről, akik nem tudták szeretni egymást. Kincses Réka Berlinben élő erdélyi származású író nemzeteken átívelő darabját a „Queendom”-ot jegyző Szabó Veronika rendezte és Feuer Yvette, valamint Alida Bevk szlovén-magyar színésznő adják elő.

"Nekem nagyon szerencsés természetem van! Ha nem lenne ilyen szerencsés természetem, akkor a drága jó Anyukádat már rég háromba vágtam volna, a margóvágóval!"

Az előadás után a helyszínen kerekasztal-beszélgetést tartunk Drahos Judit tanácsadó szakpszichológus és az alkotók bevonásával. A beszélgetést Artner Szilvia, a Testvérképek elnevezésű projektünk vezetője moderálja.


Az előadás szereplői: Feuer Yvette és Alida Bevk
Rendező: Szabó Veronika
Író: Kincses Réka
Látvány és jelmez: Palánki Hedvig
Zene/Hang: Somló Dávid
Fény- és hangtechnika: Batta Gábor
Fotók: Mónus Marci

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!