Program


A kiskakas gyémánt félkrajcárja - Meseszínpad

A kiskakas gyémánt félkrajcárja - Meseszínpad

A Cimbora Produkció célja, hogy a gyerekeknek a legkisebbektől a nagyobbacskákig olyan mintákat és kulturális értékeket közvetítsünk, melyek az élet minden területén segítségükre lesznek majd egy teljesebb, minőségibb élet kialakításában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 12. vasárnap, 10:00

A kiskakas gyémánt félkrajcárja
zenés bábjáték
Az előadás időtartama: 50 perc

Egy igazi klasszikus népmese, melyet szeretettel ajánlunk főként az óvodás és kisiskolás korosztálynak. A darab bunraku bábokkal és élőjátékkal, sok zenével, humorral szórakoztat, ahol a jó elnyeri méltó jutalmát, a végén pedig kiderül, mi történik, ha darázs kerül a bugyogóba...

Játsszák: Laki Móni – Tarr Gyuri

Bábszínpadra írta: Tarr György
Zene: Tóth Tamás
Rendezte: Valler Kata
Bábok: Bene Nikoletta

Egyéni és csoportos látogatás is lehetséges.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!