Program


A kis herceg - jótékonysági előadás a Regőczi István Alapítvány javára

A kis herceg - jótékonysági előadás a Regőczi István Alapítvány javára

Történet egy pilótáról, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, és az ő látomásáról, a kis hercegről. Ez a tündéri teremtés az egyetlen, aki eltereli a figyelmét a hamarosan bekövetkező napszúrástól, szomj és éhhaláltól. Ő az egyetlen, aki társaságot nyújt neki addig, amíg megjavítja a repülőjét és megmenekül.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 25. szombat, 13:00

A KIS HERCEG nem több és nem kevesebb, mint a lélekig csupaszított emberi természet. Egy magával ragadó történet, amit minimum kétszer kell elolvasni.

Antoine de Saint-Exupéry legismertebb regénye úgy is bemutatja a világot, ahogy látnunk kéne, és úgy is ahogy valójában megmutatkozik. Az előadással is erre törekszünk.

Történet egy pilótáról, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, és az ő látomásáról, a kis hercegről. Ez a tündéri teremtés az egyetlen, aki eltereli a figyelmét a hamarosan bekövetkező napszúrástól, szomj és éhhaláltól. Ő az egyetlen, aki társaságot nyújt neki addig, amíg megjavítja a repülőjét és megmenekül. Mialatt megéljük velük, hogyan ,,szelídítik meg egymást” és meghallgatjuk a kis herceg kalandos útját a pilótáig, mi is elhisszük, hogy nem puszta délibáb volt ő. Igazi barát, aki megtanította: ,,Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan”.

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Tóth Áron  /  Horváth Gábriel /  Szíjártó Aurélia /  Borbáth Ottília  / Cserdi Zsolt

Rendező: Szitás Barbara

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

zenés átirat két részben

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!