Program


A kétely fátylai - online előadás

A kétely fátylai - online előadás

A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 30. szombat, 19:00

A kétely fátylai - online előadás

Zoom – online előadás
A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése. A maximális élmény elérése érdekében kamerával és mikrofonnal felszerelt asztali gépről vagy laptopról érdemes bejelentkezni. Regisztrációt követően bővebb információt küldünk a program használatáról, az előadás menetéről.

Az előadásról:
Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.
 

Szereplők:
Leonardo De Angelis, felügyelő....................... Széll Attila
Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő....... Molnár Gyöngyi
Ginevra Poloni, nyomozó................................. Szakács Zsuzsa

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!