Program


A Fekete lista-szabadulós játék 2-6 fő

A Fekete lista-szabadulós játék 2-6 fő

A kijutós játék lényege az, hogy a sikerhez a játékosok közötti feladatmegosztás, koordinált együttműködés szükséges, így a szórakozáson túl a szabadulós játék kiválóan alkalmas csapatépítésre is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

Don Vittorio keze bárhova elér, még a rendőrfőnök is a zsebében van. Szerezze meg a téglákról szóló listát, mielőtt túl késő. A játékosok, a környezet alapos feltérképezésével, a rejtett játékelemek fellelésével kell a legkülönfélébb logikai feladványokat megoldaniuk ahhoz, hogy kiszabaduljanak a szobából a rendelkezésre álló idő alatt. Figyelem, óra indul! A szabadulásra 60 perc áll rendelkezésükre.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!