Program


100 Tagú Cigányzenekar koncert
2

100 Tagú Cigányzenekar koncert

1985-ben a kiváló cigányprímás, idősebb Járóka Sándor temetésén több száz művész közös zenéléssel búcsúzott. Ez után merült fel a gondolat, hogy ennek a sok, nagyszerű zenésznek közös küldetése van: a tradicionális magyar cigánymuzsika, a magyar nóta és népdalkincs megőrzésén és bemutatásán túl, magyar-és külföldi klasszikus zeneszerzők műveinek népszerűsítése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 8. szerda, 20:00

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zenei programjában fellépő 100 Tagú Cigányzenekar a világon egyedülálló, harminchat éve működő klasszikus szimfonikus társulat. Jóval több azonban egy zenei formációnál – művészetük, egyedi hangzásviláguk révén hidat képeznek emberek, kultúrák között.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!