művész


Sarah JOBIN

Sarah JOBIN

Karmester.

A Grammy-díjra jelölt karmester a Harvardot és a Radcliff-et követően, a magyar származású Charles Bruck irányítása alatt tanult vezényelni a Maine-i Pierre Monteux Karmesteriskolában.Vezénylelte a Toscát, a Bolygó hollandit, a Normát, Philip Glass Appomattox-át és Rachel Portman Kis herceg-produkcióját a San Francisco Operában, valamint a San Francisco…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Karmester.

A Grammy-díjra jelölt karmester a Harvardot és a Radcliff-et követően, a magyar származású Charles Bruck irányítása alatt tanult vezényelni a Maine-i Pierre Monteux Karmesteriskolában.Vezénylelte a Toscát, a Bolygó hollandit, a Normát, Philip Glass Appomattox-át és Rachel Portman Kis herceg-produkcióját a San Francisco Operában, valamint a San Francisco Opera Center számos előadását.

Dolgozott New York-ban, a Center for Contemporary Operával Michael Dellaira Titkos ügynökében, Philip Glass Bacchae-jának premierjén, a New York Shakespeare Fesztiválon, vezényelte a Faustot, a Carment, a Bohéméletet, a Sevillai borbélyt és a Figaro házasságát a Tacoma Operában, és az Oakland-i Crucible Tűzművészeti Iskola különleges „tűz-operáját“, a Hét halálos bűnt. Főbb zenekari fellépései: Symphony Silicon Valley, Dayton Philharmonic, valamint a Bochumer Symphoniker Németországban, de ő vezényelte a San Francisco Contemporary Music Players-t a nizzai MANCA Fesztiválon, valamint saját 40. évfordulós gálakoncertjükön is. Sarah Jobin aligha a megszokott sztereotípiák embere: feketeöves dzsúdós, a Ju-no-kata nemzeti bajnoka 1998-ban és 2006-ban, világbajnoka 1999-ben. 2001 óta tagja a Glide Ensemble gospel kórusnak, mely szerepelt a Boldogság nyomában című filmben is.
Michael Dellaira: A titkosügynök

Michael Dellaira: A titkosügynök

Szegedi Nemzeti Színház
  • Karmester

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!